Kuvassa veden pinta, johon tippuu pisara. Pisara saa aikaan veden pinnassa ympyränmuotoisia väreitä. Vedenpinnan alapuolella näkyy auki oleva kirjan sivu.

Yrityksille tutkittua tietoa ja käytännön hyötyä

Pääkirjoitus
Piirroskuvassa on esitetty, miten polvikuntoutuksen osaaja ja omaehtoinen kuntoutus auttavat kolmen kuukauden kuluessa niin, että fyysinen toimintakyky paranee yli 50 prosenttia. Vuoden kuluessa sairauspoissaolot kyseisen vaivan takia ovat vähentyneet keskimäärin kymmenellä päivällä.

Hyvinvointipalveluiden vaikutusten mittaaminen on haastavaa

Kestävä hyvinvointi
Kuvassa näkyy tyylitelty nopeusmittaristo, jonka asteikot ovat 3G, 4G ja 5G. Nopeusmittarin neula osoittaa kohtaa, joka on lähellä 5G:tä.

Avoin 5G-testaus- ja innovaatioalusta Kotkan satamassa kutsuu yrityksiä mukaan testeihin

Logistiikka ja merenkulku
Lasillinen maitoa, banaani ja marjoja.

Välipalatarjonta kuntoon kouluissa

Kestävä hyvinvointi
Kuvassa näkyy mies ja nainen, molemmat ovat vuoren huipulla ja pitävät toisiaan kädestä kiinni. Kädet ovat ylhäällä kohotettuna kohti taustalla näkyvää auringonvaloa. Taustalla näkyy myös maisema alas laaksoon.

Brändin maineenhallinta kasvuyrityksen menestystekijänä

Digitaalinen talous
Kuvituskuvassa sinisiä kuutioita, joissa erilaisia symboleitakuten rattaat, hehkulamppu, ihmisen pää ja wifi. Kuutioiden taustalla on linjoja, jotka johtavat sinisistä pisteistä toiseen ja muodostavat verkoston.

Verkostoilla vetovoimaa

Logistiikka ja merenkulku
Kuvassa kehittämisohjelman kansi. Kannen kuvana on ylhäältä kuvattu otos kalastusveneestä. Veneessä seisoo kalastaja, veneessä on paljon saaliskalaa.

Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisohjelma syntyi laaja-alaisesti osallistaen

Kestävä hyvinvointi
Ihminen kokeilee virtuaalilaseja ja käsien liikkeen tunnistavia sensoreita.

Tulevaisuudessa vietämme yhä enemmän aikaa virtuaalitodellisuudessa

Digitaalinen talous
Kuvassa kahdeksan miestä ryhmäkuvassa.

Merenkulun, ilmailun ja lääketieteen ammattilaiset simulaatiopedagogiikkaa kehittämässä

Logistiikka ja merenkulku
Digitoinnin prosessikaaviossa on kuvattu prosessi, jossa perinteinen kirja skannataan, luokitellaan ja muutetaan digitaaliseksi aineistoksi, joka on saatavilla verkkoympäristöissä.

Ammattilainen digitoi laadukkaasti

Digitaalinen talous
Piirroskuvassa näkyy viisi laatikkoa, joilla on kasvot. Hahmot pitävät kiinni naruista, joista muodostuu neliö yhden hahmon ympärille, joka myös pitää narusta kiinni.

Kolme näkökulmaa yhteishankintakoulutukseen

Koulutus
Kuvassa näkyy sarjakuvan ruutu, jossa näkyy Xlab Kotkan ulkonäkymä kadulta päin. Tilaa kohti kävelee kaksi sarjakuvahahmoa, nainen ja mies. Naisen käsi on jo oven kahvassa, mies kävelee iloisena kohti ovea.

Xlab luo yhteyksiä yrityksiin

Digitaalinen talous
Kuvassa näkyy kymmenen jalkaa. Nuorten jalat ovat ympyrässä siten, että eriväriset kengät muodostavat ympyrän tai tähtikuvion.

Koulunuorisotyön koulutuksilla kysyntää

Kestävä hyvinvointi
Piirros kertoo, miten ravinto- ja kuntosalivalmennuksen ammattilainen voi auttaa asiakasta. Kolmen kuukauden kuluessa fyysinen toimintakyky kasvaa, ja riskisairastua tyypin 2 diabetekseen vähenee. Noin vuoden kuluttua voidaan todeta, että sairauspoissaolot kyseisen vaivan takia ovat vähentyneet keskimäärin kymmenellä päivällä.

Hyvinvointisovellukset lisäarvon tuottajina asiakastyössä

Kestävä hyvinvointi
Kuvassa näkyy nuori nainen, joka on pää painuksissa ja nojaa käsiinsä. Hänen edessään pöydällä on auki oleva tietokone, avoinna olevia vihkoja, silmälasikotelo ja silmälasit sekä matkapuhelin.

Varhaisilla työvuosilla on merkitystä tulevaisuuden työkyvylle

Kestävä hyvinvointi
Kuvassa on syksyinen puistotie. Puiden lehdet ovat keltaisia, ruskeita, osa vielä vihreitä. Nurmikkoisella tiellä näkyy katsojasta poispäin kävelevä mies, jolla on huppu päänsä päällä. Hänen vierellään kävelee musta koira. Kuvassa on hieman alakuloinen tunnelma.

Etenevä sairaus ei ole este positiivisille muutoksille arjen toiminnoissa

Kestävä hyvinvointi
Kuvituskuva Hamina 1810 -pelin Haminan sepän työpajasta josta löytyy alaisin sekä paljon sepälle hyödyllisiä työkaluja: pihtejä, vasaroita, sahoja ja viiloja.

Digiloikka mahdollistaa työpajojen ja opintojaksojen fuusioitumista

Digitaalinen talous
Kuvassa näkyy kolme nuorta miestä, jotka keskustelevat pöydän ääressä. Yksi heistä osoittaa kädellään pöydälle olevaa tietokonetta. Taustalla näkyy pöytien äärellä myös muita ihmisiä.

Yhteistyö korkeakoulujen ja yritysten välillä

Digitaalinen talous